Фотозаснемане. Снимки. Фотограф. Заснемане. Събития. Мероприятие. Бизнес.
Корпоративно обслужване, Изработка на сайт, уеб дизайн, графичен дизайн, фирмена идентичност, рекламна линия, корпоративен стил
 

 

 

 

 

 
 

СТАРТЪП ПАКЕТ

В началото си всеки бизнес има нужда от помощ. За това нашият екип разработи пакет за стартиращи предприемачи. Целта ни е  да спомогнем за успешното начало на бизнеса Ви и първите стъпки по изграждане на фирмена идентичност на много достъпна цена.

[ още ]

стартъп пакет


Стартъп пакет

ОГРАНИЧЕН АБОНАМЕНТ

Създаден за клиенти с малък бизнес, той позволява с минимални средства да гарантирате развитието на фирмата си и нейната необходимост от рекламни материали и дизайнерски услуги.

[ още ]


БИЗНЕС

АБОНАМЕНТ

Малкият и среден бизнес имат нужда от стилна и изчистена бизнес визия. Бизнес пакетът е добра инвестиция, която ще се изплати бързо, спомагайки за разрастването на компанията Ви.

[ още ]

Стартъп пакет


Стартъп пакет

КОРПОРАТИВЕН АБОНАМЕНТ

Големият бизнес има нужда от партньор, гарантиращ постоянна ангажираност и осъществяване на мащабни цялостни кампании в срок. Екипът ни може да поеме тази отговорност, да изгради цялостната Ви корпоративна идентичност и да бъде до Вас при осъществяване на маркетинговите Ви проекти и кампании.

[ още ]


Фотозаснемане ____________________________________ [ услуги ]pero

Студио "ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ" разполага с професионални фотографи, студио, както и професионална техника за снимане. Можем да заснемем за Вас, рекламна и продуктова фотография, фирмени мероприятия и социални събития.

Предлагаме професионална фотография за:

1.

Интериорно и екстериорно заснемане;

2.

Предметна фотография;

3.

Рекламна фотография;

4.

Портретна фотография;

5.

Студио снимки;

6.

Заснемане на събития и фирмени мероприятия

Портфолио Фотозаснемане

Препоръчваме

Професионалната снимка е неизмена част от бизнеса Ви. Бъдете стилни и заложете на идентичността си. Нашите фотографи ще покажат най-доброто от Вас и ще го изведът на преден план. Така гарантирате  най-доброто представяне за бизнеса, който ръководите.

Библиотека ________________________________________________pero

Какво фотография?

В по-общия смисъл на думата фотографията е изкуство за получаване на фотоснимки, където основният творчески процес се заключава в търсене и намиране на композиция, подходящо осветление и момент. Всичко това се определя от опита и уменията на фотографа, а също и от неговите предпочитания и вкус. Фотографията има многобройни приложения в изкуството, науката, бизнеса и развлеченията.

Професионална фотография

Модна фотография

Модната фотография може да бъде репортажна или фотосесия. Репортажната фотография обикновено дава информация за модни ревюта и други събития, свързани с модата. За целта са необходими както необходимата техника и осветление, така и опитен професионален фотограф. Тези събития изискват висока организация и ангажираност.

Портретна фотография

Портретната фотография има за цел заснемането на портрет на даден човек или малка група от хора. Фотографският портрет се съсредоточава обикновено върху лицето и неговото изражение, отразяващо вътрешното настроение. Този тип фотография се извършва най-често в специални студия, но може да се проведе и навън.

Художествена фотография

Една фотографска снимка може да бъде истинско художествено произведение на изкуството ако могат да се предават настроения, чувства. Да се подчертават характери или изобразят картини от природата със силен заряд, доставящи естетическа наслада на зрителя. Възприемането е много индивидуално, защото всеки има изградени критерии за художественост. Въпреки това естетическите качества на един фотопродукт. Фотографията е изкуство с висока художествена стойност.

Спортна фотография

Спортната фотография пресъздава интересни моменти от динамичния, вълнуващ и състезателен свят на спорта. Тя е една от формите на художествената фотография, като ползва принципите и художествените ѝ средства за постигане на висок художествен ефект. Спортната фотография има много общи допирни точки с репортажната фотография.

Аерофотография

Аерофотографията е фотографска дейност, при която се заснема земната повърхност от висока въздушна позиция. Извършва се със специално конструирана аерофотоапаратура и посредством летателни апарати - самолети, хеликоптери, аеростати, дирижабли, делтаплани, хвърчила или безпилотни летателни апарати. Като продукт се създават аерофотоснимки, предназначени за нуждите на военното разузнаване, топографията и картографията, археологията, киното, климатологията и други.

     
 
 

____________________________________________________ [ услуги ]pero  

 

icon_blog

БЛОГ

Нова технология за България в изработката на банкови и фирмени карти

phone tablet

"ВЕСИ СТИЛ" изненада за празниците своите клиенти с платинени, златни и сребърни карти за намаление... Иновативната концепция обединява..

Основателят на ВЕСИ СТИЛ с участие по Българската национална телевизия

bnt

Инж. Васил Бояджиев посъветва младите хора да потърсят това, в което са добри и да не се страхуват да се пробват в бизнеса...

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

Компанията J Point Cards съвместно със студио за дизайн Веси Стил официално представиха най-новият си продукт – първите в България прозрачни PVC карти...

icon_IT

НОВИНИ

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина №134 „Венелин Иванов”

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина N134 Венелин Иванов

107 деца от Логопедична детска градина № 134 „Венелин Иванов” ще изнесат празничен концерт по случай 50-годишния юбилей на учебното заведение...

Ученици помагат на ученици с коледния благотворителен концерт на 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“ в София

Благотворителност

Проявата събра на една сцена народен ансамбъл, модерен балет, хип-хоп танци и детски песни.

Ученици помагат на ученици с благотворителния Великденски концерт...

Благотворителност

Проявата събра на една сцена фолклорни изпълнители, модерни танци и бийтбоксъри...

icon_rss

RSS КАНАЛ

ПИШЕТЕ НИ

icon_referense

РЕФЕРЕНЦИИ

icon_partner

КОНТАКТИ

icon_mail

office@vsbulgaria.com
 
 
 
 
 VS Bulgaria and Vessy Style 2008 ©

Изработка на сайт, уеб дизайн, графичен дизайн, фирмена идентичност, онлайн магазин, корпоративен стил и фирмено обслужване, печат, реклама и цялостна ангажираност.

НАЧАЛО

УСЛУГИ

ПОРТФОЛИО

КЛИЕНТИ

ПАРТНЬОРИ

НОВИНИ

БЛОГ

НИЕ