Услуги и дейности на фирмата | корпоративно обслужване | дизайн, печат и онлайн решения
Ви Ес България е специализирана в изработката на бизнес, фирмен и корпоративен сайт, електронен магазин, CMS система и онлайн магазини - VS Bulgaria Ltd. - Corporate Identity and Web Solutions
 

 

 

 

 

 
 

СТАРТЪП ПАКЕТ

В началото си всеки бизнес има нужда от помощ. За това нашият екип разработи пакет за стартиращи предприемачи. Целта ни е  да спомогнем за успешното начало на бизнеса Ви и първите стъпки по изграждане на фирмена идентичност на много достъпна цена.

[ още ]

стартъп пакет


Стартъп пакет

ОГРАНИЧЕН АБОНАМЕНТ

Създаден за клиенти с малък бизнес, той позволява с минимални средства да гарантирате развитието на фирмата си и нейната необходимост от рекламни материали и дизайнерски услуги.

[ още ]


БИЗНЕС

АБОНАМЕНТ

Малкият и среден бизнес имат нужда от стилна и изчистена бизнес визия. Бизнес пакетът е добра инвестиция, която ще се изплати бързо, спомагайки за разрастването на компанията Ви.

[ още ]

Стартъп пакет


Стартъп пакет

КОРПОРАТИВЕН АБОНАМЕНТ

Големият бизнес има нужда от партньор, гарантиращ постоянна ангажираност и осъществяване на мащабни цялостни кампании в срок. Екипът ни може да поеме тази отговорност, да изгради цялостната Ви корпоративна идентичност и да бъде до Вас при осъществяване на маркетинговите Ви проекти и кампании.

[ още ]

Нашите услуги _____________________________________ [ начало ]pero

Изграждане на цялостна корпоративна идентичност Проектно ориентирано създаване на всички елементи от корпоративната идентичност на един бизнес.

Уеб дизайн цялостно изграждане на Вашата онлайн визия, базирано на принципите за ползваемост в интернет. Умелата комбинация между  текст, снимки, икони, подбор на цветове и стил, следва успешното интегриране на дизайна в уеб проекта.

Oнлайн базиран софтуер Изработка на софтуер за бизнес процес според индивидуалните Ви изисквания които имате. Тикет системи за вътрешно фирмено управление на задачи и проекти, възможност за дистанционна работа през устройство с достъп до интернет.

Уеб сайт     Създаване на различни по сложност онлайн проекти. Бизнес сайт, корпоративен, личен, блог, CMS, онлайн магазин, новинарски, портален, фенсайт и други.

SEO (search engine optimizers) - Оптимизация за търсачки   Популяризиране на уеб сайта Ви в интернет пространството. Възможност за достигане на топ 10 при търсене.

Графичен дизайн Креативен и уникален дизайн, изработен специално за Вас. Съчетаване на най-добро решение за рекламна дипляна, брошура, листовка, както и други рекламни материали, подходящи за Вашия бизнес. Изработка на плакати, календари, винили, стикери и много други.

Предпечатна подготовка + печат Нашите професионалисти могат да подготвят Вашия файл за печат. Партньорската ни линия с доказали се печатници, позволява да изготвим Вашата оферта за краен продукт. Така Вие получавате гарантирано качество, добра цена и кратък срок на изпълнение.

Арт реклама Mожем да ви предложим голям набор от сувенирна реклама по каталог. Печат върху запалки, химикалки, тефтери, луксозни артикули, както и много други оригинални аксесоари.

Светлинна реклама и обемни букви Предлагаме неонови и диодни реклами осветления, светещи обемни букви, светеща реклама за магазини, заведения, офиси, покривни, всякакъв вид външна реклама, светещи табели, указателни и фирмени табели, какво и осветяване на индивидуални и декоративни елементи.

Производство на дрехи и текстил "ВЕСИ СТИЛ" разполага със собствен цех за производство на трикотажни и плетени изделия. Предлагаме голямо разнообразие от различни спортни и официални облекла, щамповане на готови дрехи, както и различни видове шивашки услуги.

Фотозаснемане Студио "ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ" разполага с професионални фотографи, студио, както и професионална техника за заснемане. Можем да снимаме за Вас, рекламна и продуктова фотография, фирмени мероприятия и социални събития.


icon_blog

БЛОГ

Нова технология за България в изработката на банкови и фирмени карти

phone tablet

"ВЕСИ СТИЛ" изненада за празниците своите клиенти с платинени, златни и сребърни карти за намаление... Иновативната концепция обединява..

Основателят на ВЕСИ СТИЛ с участие по Българската национална телевизия

bnt

Инж. Васил Бояджиев посъветва младите хора да потърсят това, в което са добри и да не се страхуват да се пробват в бизнеса...

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

Компанията J Point Cards съвместно със студио за дизайн Веси Стил официално представиха най-новият си продукт – първите в България прозрачни PVC карти...

icon_IT

НОВИНИ

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина №134 „Венелин Иванов”

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина N134 Венелин Иванов

107 деца от Логопедична детска градина № 134 „Венелин Иванов” ще изнесат празничен концерт по случай 50-годишния юбилей на учебното заведение...

Ученици помагат на ученици с коледния благотворителен концерт на 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“ в София

Благотворителност

Проявата събра на една сцена народен ансамбъл, модерен балет, хип-хоп танци и детски песни.

Ученици помагат на ученици с благотворителния Великденски концерт...

Благотворителност

Проявата събра на една сцена фолклорни изпълнители, модерни танци и бийтбоксъри...

icon_rss

RSS КАНАЛ

ПИШЕТЕ НИ

icon_referense

РЕФЕРЕНЦИИ

icon_partner

КОНТАКТИ

icon_mail

office@vsbulgaria.com
 
 
 
 
 VS Bulgaria and Vessy Style 2008 ©

Изработка на сайт, уеб дизайн, графичен дизайн, фирмена идентичност, онлайн магазин, корпоративен стил и фирмено обслужване, печат, реклама и цялостна ангажираност.

НАЧАЛО

УСЛУГИ

ПОРТФОЛИО

КЛИЕНТИ

ПАРТНЬОРИ

НОВИНИ

БЛОГ

НИЕ