Блог
Корпоративно обслужване, Изработка на сайт, уеб дизайн, графичен дизайн, фирмена идентичност, рекламна линия, корпоративен стил
 

 

 

 

 

 
 
Блог | ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ
 

Блог ____________________________________________________________________________ [ начало ]pero

Основателят на ВЕСИ СТИЛ с участие по Българската национална телевизия

17.04.2013 г.

pic_012
 

Инж. Васил Бояджиев посъветва младите хора да потърсят това, в което са добри и да не се страхуват да се пробват в бизнеса.

На 11 март Васил Бояджиев, основател на фирма ВЕСИ СТИЛ, взе участие в предаването „Апартаментът“ по Българската национална телевизия. Васил се включи като представител на новата вълна млади, но успешни български предприемачи, които не се страхуват да стартират бизнес в България и да го развиват със собствени средства, без кредити.

През последните години Васил Бояджиев развива успешно компанията ВЕСИ СТИЛ, фокусирана върху графичен и уеб дизайн, предпечат, уеб разработки, изработка на рекламни материали, предметна реклама и нестандартни рекламни решения, както и цялостна корпоративна идентичност. Клиенти на фирмата са водещи компании от областта на информационните технологии, бизнес софтуера, фармацията, хранителната промишленост, производството и мебелния бранш.

Съветът ми към всички млади хора е да опитат. Сигурен съм, че всеки има талант, всеки трябва да вникне в себе си и да разбере какъв е той“ - заяви Васил и добави, че е най-добре младите хора да се опитат да стартират бизнес сега, защото когато са по-млади ще изгубят по-малко, ако бизнесът им не е успешен. „Аз инвестирах изцяло сам в бизнеса си. Днес не дължа на никого нищо. Разчитам на това, което имам, това което постигнат и на хората, с които работя“ - добави предприемачът.

[ цялата новина ]

Видео: БНТ

Автор: Александър Александров ( Кросроудс България )

line

Нова технология за България в изработката на банкови и фирмени карти

07.01.2013 г.

карти за отстъпка на ВЕСИ СТИЛ - платинена
 карти за отстъпка на ВЕСИ СТИЛ - златна

Студиото за уеб и графичен дизайн "ВЕСИ СТИЛ" започва да предлага изработката на банкови и фирмени карти по нова за България технология. Тя позволява създаването на серии с неограничен брой карти, но с индивидуален дизайн върху всяка от тях. Технологията е подходяща както за изработката на банкови карти, така и на партньорски карти, предоставящи определен статус на собственика си, карти за лоялност в търговски обекти и заведения, различни клубни и членски карти, и други.

Иновативната концепция обединява няколко технологии, предлагани от "Джи Пойнт Кардс" - най-новия бранд на фирма "Джи Поийнт Груп", включително отпечатване на индивидуален дизайн върху всяка карта и ембосиране на име или инициали. Това позволява постигане на пълна персонализация на крайния продукт и съответно – много по-висока степен на удовлетворяване на клиента, който получава една  наистина уникална, създадена за него карта.

Самата "ВЕСИ СТИЛ" изненада за празниците своите клиенти с платинени, златни и сребърни карти за намаление, изработени по новата технология.

[ цялата новина ]

Снимка: ВЕСИ СТИЛ

Автор: Александър Александров ( Кросроудс България )

line
 
 

Бъдещето на маркетинга: Японци създадоха голям екран от смартфони и таблети

01.11.2012 г.

pic_003 

Учени от Технологичния университет в Токио представиха уникална технологична концепция, която позволява създаването на един голям екран чрез подреждането на няколко малки сензорни устройства (например смартфони или таблети). Видео можете да видите ТУК.

Технологията се нарича Pinch. Тя изисква допиране на сензорните устройства едно до друго, след което с обикновено движение с два пръста картината на техните дисплеи може да се съедини.

За сега технологията е далеч от пазарен релийз, но възможностите пред нея са големи. С нейна помощ например група приятели могат да гледат разнообразно съдържание на голям екран, да създават виртуални екрани с различна форма, подходящи за игри или музикални приложения и т.н. Приложенията за целите на маркетинга също са многобройни.

[ цялата новина ]

Снимка: YouTube ( Video clip )

Автор: Александър Александров ( Кросроудс България )

   
 

icon_blog

БЛОГ

Нова технология за България в изработката на банкови и фирмени карти

phone tablet

"ВЕСИ СТИЛ" изненада за празниците своите клиенти с платинени, златни и сребърни карти за намаление... Иновативната концепция обединява..

Основателят на ВЕСИ СТИЛ с участие по Българската национална телевизия

bnt

Инж. Васил Бояджиев посъветва младите хора да потърсят това, в което са добри и да не се страхуват да се пробват в бизнеса...

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

Компанията J Point Cards съвместно със студио за дизайн Веси Стил официално представиха най-новият си продукт – първите в България прозрачни PVC карти...

icon_IT

НОВИНИ

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина №134 „Венелин Иванов”

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина N134 Венелин Иванов

107 деца от Логопедична детска градина № 134 „Венелин Иванов” ще изнесат празничен концерт по случай 50-год...

Ученици помагат на ученици с коледния благотворителен концерт на 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“ в София

Благотворителност

Проявата събра на една сцена народен ансамбъл, модерен балет, хип-хоп танци и детски песни.

Ученици помагат на ученици с благотворителния Великденски концерт...

Благотворителност

Проявата събра на една сцена фолклорни изпълнители, модерни танци и бийтбоксъри...

icon_rss

RSS КАНАЛ

icons_write

ПИШЕТЕ НИ

icon_referense

РЕФЕРЕНЦИИ

icon_partner

КОНТАКТИ

icon_mail

office@vsbulgaria.com

Изработка на сайт, уеб дизайн, електронен магазин, фирмена идентичност, корпоративен стил  -  Vessy Style Ltd. & VS Bulgaria Ltd. - ALL RGHTS RESERVED ©

НАЧАЛО

УСЛУГИ

ПОРТФОЛИО

КЛИЕНТИ

ПАРТНЬОРИ

НОВИНИ

БЛОГ

НИЕ