Корпоративно обслужване, Изработка на сайт, уеб дизайн, графичен дизайн, фирмена идентичност, рекламна линия, корпоративен стил
 

 

 

 

 

 
 
Нашата социална дейност и отговорност
 

Новини _________________________________________________________________________ [ начало ]pero

Стартира новият вестник за образование, познание и личностно развитие Uchi.bg 

07.11.2014 г.

Стартира новият вестник за образование, познание и личностно развитие Uchi.bg

Всеки, който се интересува от начина, по който се променят науката и образованието през последните години, от новите методи на обучение и технологиите, които навлизат в образователната ни система, вече има нов и напълно безплатен начин да се информира в тези сфери. През месец октомври 2014 г. излезе пилотният брой на първия вестник за образование, познание и личностно развитие Uchi.bg. Разработчикът на уеб решения за корпоративна идентичност Corporate Identity & Web Solutions VS Bulgaria Ltd. повярва в каузата на изданието и стана една от първите компании, подкрепили проекта.

PDF изданието, което е с формат на традиционен вестник, предлага на своите читатели не само образователни новини, но и интересни новости от света на технологиите, науката и културата. Под формата на обзорни статии, аналитични материали и интервюта вестникът предоставя ценни съвети за личностно развитие, както и позитивни примери в сферата на предприемачеството и гражданското общество.

Информацията в него е обособена в 10 рубрики: Образование, Талант, Личностно развитие, Предприемачество, Граждански инициативи, Технологии, Наука, Бъдеще, Култура, Здраве и тонус и Практически съвети. В пилотния брой на новата образователна медия намират място новаторските педагогически методи Jump Math и Сугестопедия, новите възможности за финансиране на научни и предприемачески проекти чрез платформата HeroH, практически съвети за създаване на WordPress уеб сайт и други.

 

Безплатният вестник Uchi.bg разказва още как български ученици се обучават за астронавти в лагер на NASA в Измир, как образованието ни постепенно започва да се настройва към изискванията на бизнеса, както и как Google и Facebook ще създават небесната инфосфера на планетата ни. "На Марс можем да създадем свят, антипод на земния", "Идва времето на колите без шофьор" и още много други любопитни и интересни теми запълват страниците на изданието.

Всеки желаещ лесно може да достигне до него чрез сайта Uchi.bg (http://uchi.bg/vestnik), както и да го изтегли от множество партньорски сайтове. Пилотният брой на образователния вестник Uchi.bg е достъпен за безплатно четене и сваляне през следния линк –  СВАЛИ.

Източник : Uchi.bg  
   

[ обратно ]

icon_blog

БЛОГ

Нова технология за България в изработката на банкови и фирмени карти

phone tablet

"ВЕСИ СТИЛ" изненада за празниците своите клиенти с платинени, златни и сребърни карти за намаление... Иновативната концепция обединява..

Основателят на ВЕСИ СТИЛ с участие по Българската национална телевизия

bnt

Инж. Васил Бояджиев посъветва младите хора да потърсят това, в което са добри и да не се страхуват да се пробват в бизнеса...

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

Компанията J Point Cards съвместно със студио за дизайн Веси Стил официално представиха най-новият си продукт – първите в България прозрачни PVC карти...

icon_IT

НОВИНИ

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина №134 „Венелин Иванов”

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина N134 Венелин Иванов

107 деца от Логопедична детска градина № 134 „Венелин Иванов” ще изнесат празничен концерт по случай 50-год...

Ученици помагат на ученици с коледния благотворителен концерт на 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“ в София

Благотворителност

Проявата събра на една сцена народен ансамбъл, модерен балет, хип-хоп танци и детски песни.

Ученици помагат на ученици с благотворителния Великденски концерт...

Благотворителност

Проявата събра на една сцена фолклорни изпълнители, модерни танци и бийтбоксъри...

icon_rss

RSS КАНАЛ

icons_write

ПИШЕТЕ НИ

icon_referense

РЕФЕРЕНЦИИ

icon_partner

КОНТАКТИ

icon_mail

office@vsbulgaria.com

Изработка на сайт, уеб дизайн, електронен магазин, фирмена идентичност, корпоративен стил  -  Vessy Style Ltd. & VS Bulgaria Ltd. - ALL RGHTS RESERVED ©

НАЧАЛО

УСЛУГИ

ПОРТФОЛИО

КЛИЕНТИ

ПАРТНЬОРИ

НОВИНИ

БЛОГ

НИЕ