Уеб дизайн. Изработка на уникален уеб сайт. Дизайн
Корпоративно обслужване, Изработка на сайт, уеб дизайн, графичен дизайн, фирмена идентичност, рекламна линия, корпоративен стил
 

 

 

 

 

 
 
head_service_970x100

Корпоративно обслужване и фирмена идентичност

Корпоративно облужване и фирмена идентичност

Уеб дизайн

Уеб дизайн и проектиране


Уеб сайт и онлайн магазин

Уеб сайт и оналайн магазин

Оптимизация на уеб сайт и магазини

OnPage и SEO оптимизация


Онлайн базиран софтуер

Онлайн базиран софтуер

Графичен дизайн и 3D проектиране

Графичен дизайн и 3D проектиране


Печат и пред-печатна подготовка

Печат и предпечатна подготовка

Арт и подаръци

Арт / Подаръци


Светеща реклама и обемни букви

Светеща и обемна реклама

Щандове и изложения

Щанд и изложения


Фото и видео заснемане

Щандове и изложения

Производство на дрехи

Произовдство на дрехи

Уеб дизайн ________________________________________ [ услуги ]pero

Цялостно изграждане на Вашата онлайн визия, базирано на принципите за ползваемост в интернет.

Задълбочените познания на специалистите от "ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ" в сферата на уеб приложенията и дизайна гарантира умело комбиниране на  текст, снимки, икони, подбор на цветове и стил за дизайна. Те са ключови за успешното възприемане на проекта от потребителите и правилното им интегриране в сферата на приложение, която ще заемат.

Създаването на уеб дизайн може да се разглежда като смесица от творческа и техническа работа.

1.

Творческата работа - включва художествена изработка на отделните графични и аудио елементи и форматирането на текста. За тези нужди се използват пълните пакети на програмите "Adobe" и "Corel".

2.

Техническата работа - включва подредбата на творческите елементи най-често, чрез HTML, PHP и CSS стандарти за работа. В последствие се визуализира на изходно устройство (обикновено монитор, таблет, мобилен телефон) готовия резултат.

Мисията ни е да ви предложим продукт, който успешно да ви представи пред Вашите настоящи и потенциални клиенти. Вашите цели и потребности ще са приоритет за нашия екип.

Предлагаме готови пакетни абонаменти - ТУК

Портфолио Уеб сайт

 

Библиотека ________________________________________ [ услуги ]pero

Кратка история

Исторически протоколът за изработването на уеб страници е създаден от Европейската организация за ядрени изследвания CERN. Първоначално уеб страниците са били използвани като вътрешна система за каталогизиране и свързване на отделени един от друг текстове на сървърите на ЦЕРН. Впоследствие, поради изключителното си удобство по този начин да се свързват текстове чрез хипер връзки. Идеята бързо набира скорост и скоро след това се появява първият графичен браузър Gopher, който при пускането си е бил невероятен хит, поради възможността си да представя графично хипертекста, позволявайки не само форматирането му, но и използването на картинки. Впоследствие се появяват по-модерни браузъри с които WWW (World Wide Web) започва да доминира над по-старите стандарти и продължава да съществува и до днес.

Какво представлява уеб дизайна

Чисто технически, уеб дизайна може да се определи като писане на хипертекст, т.е. текст с интерактивни препратки, било то към други части на текст или към друг текстов документ. Като краен продукт от уеб дизайна се получават HTML страници, картинки в различни формати (най-често: jpeg, png, анимации (най-често gif или flash) и т.н. Отделните компоненти получени при уеб дизайна на една страница или на цял уеб сайт се разпределят във файлове, които от своя страна се разпределят в директории. Обикновено една уеб страница е един файл (картинките и другите графични и аудио обекти са отделни файлове, въпреки че всичко се визуализира като едно цяло), но това не е задължително, особено когато се използват скриптове, изпълнявани на сървъра. В този случай един скрипт може да генерира десетки страници, както и десетки скриптове могат да генерират само една страница.

Процеса на уеб дизайн може да се разглежда като смесица от творческа и техническа работа. Творческата работа включва художествена изработка на отделните графични и аудио елементи и форматирането на текста. Техническата работа включва подредбата на тези елементи най-често чрез HTML код, който чрез съответния използван стандарт след това се визуализира на изходно устройство (обикновено монитор). Техническата част допълнително включва и разработване на клиент-базиран код, който най-често се използва за подобряване на разглеждането на даден сайт и се реализира най-често чрез JavaScript или VBScript. Пример за такъв клиент-базиран код изпълняван от браузъра на даден посетител е придвижването на мишката върху елементи от менюто, които са картинки, като при преминавате през даден графичен елемент той се сменя с друг, за да се илюстрира, това че мишката е преминала през този елемент от менюто.

Проблеми

Много често дизайнерите приемат уеб дизайна за подобен на графичния дизайн използван в печатните издания и се стремят да създават уеб страници, които да изглеждат еднакво за всички потребители. Като концепция, уеб дизайнът много се различава от печатната реклама, където има фиксиран размер на хартията и всичко би следвало да бъде направено точно до милиметър. При уеб дизайна е грешно да бъде използван такъв подход, защото изходното устройство не е предварително известно, т.е. даден посетител на уеб страница може да визуализира тази уеб страница чрез същият уеб браузър, както този, който я е създал. Също така може да използва и коренно различен софтуер за визуализация, например браузър на мобилен телефон или, ако е незрящ, просто да слуша чрез компютърен четец. Затова е препоръчително уеб страниците да се създават като уеб страници, като се спазват стандартите за тях, а не да се създават, за да имитират печатни издания.

Друг често срещан проблем е конфликта между използваемост и оптимизиране за интернет търсачките. Докато графичните дизайнери смятат, че най-важното за една уеб страница е това как изглежда, то консултантите оптимизиращи страниците за търсачките настояват, че най-важното е сайта да се позиционира максимално добре. В крайна сметка истината е някъде по средата, като е важен баланса между двете концепции. От една страна, разбира се е важно една уеб страница да бъде намирана лесно чрез интернет търсачките, защото ако не бъде намирана от никого, то тя е безполезна за всички, а друга страна ако даден сайт не е оформен добре графично, самото му намиране не би имало смисъл, ако не съдържа полезна и точна информация за търсещият.

     
 
 

____________________________________________________ [ услуги ]pero

icon_blog

БЛОГ

Нова технология за България в изработката на банкови и фирмени карти

phone tablet

"ВЕСИ СТИЛ" изненада за празниците своите клиенти с платинени, златни и сребърни карти за намаление... Иновативната концепция обединява..

Основателят на ВЕСИ СТИЛ с участие по Българската национална телевизия

bnt

Инж. Васил Бояджиев посъветва младите хора да потърсят това, в което са добри и да не се страхуват да се пробват в бизнеса...

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

Компанията J Point Cards съвместно със студио за дизайн Веси Стил официално представиха най-новият си продукт – първите в България прозрачни PVC карти...

icon_IT

НОВИНИ

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина №134 „Венелин Иванов”

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина N134 Венелин Иванов

107 деца от Логопедична детска градина № 134 „Венелин Иванов” ще изнесат празничен концерт по случай 50-год...

Ученици помагат на ученици с коледния благотворителен концерт на 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“ в София

Благотворителност

Проявата събра на една сцена народен ансамбъл, модерен балет, хип-хоп танци и детски песни.

Ученици помагат на ученици с благотворителния Великденски концерт...

Благотворителност

Проявата събра на една сцена фолклорни изпълнители, модерни танци и бийтбоксъри...

icon_rss

RSS КАНАЛ

icons_write

ПИШЕТЕ НИ

icon_referense

РЕФЕРЕНЦИИ

icon_partner

КОНТАКТИ

icon_mail

office@vsbulgaria.com

Изработка на сайт, уеб дизайн, електронен магазин, фирмена идентичност, корпоративен стил  -  Vessy Style Ltd. & VS Bulgaria Ltd. - ALL RGHTS RESERVED ©

НАЧАЛО

УСЛУГИ

ПОРТФОЛИО

КЛИЕНТИ

ПАРТНЬОРИ

НОВИНИ

БЛОГ

НИЕ